INDIAN CURRY HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Curry House. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 22:39 We vinden het eten lekker
19 feb 2024 om 21:19 Het viel eerlijk gezegd enorm tegen. Bezorgtijd zoals verwacht. Maar dan: eten zo koud dat ik het in pannetjes zelf moest opwarmen. Het koriander knoflook naanbrood was ronduit taai. De smaak van de curry’s was oké. Veel te duur voor deze ervaring.
18 feb 2024 om 20:31 De butter chicken was lekker! Wel iets pittiger dan ik had verwacht.
18 feb 2024 om 19:55 Best Indian food in The Hague. Love their chilli chicken
18 feb 2024 om 11:25 Het eten was weer lekker
16 feb 2024 om 21:28 Het eten was heerlijk.
15 feb 2024 om 23:14 Delicious Chicken tika masala but rice could be more
15 feb 2024 om 21:59 Lekker eten, snel bezorgd, gaan wij opnieuw bestellen
15 feb 2024 om 21:42 This is my favorite place to order for a proper meal. All the dishes we tried so far are delicious, and plenty for dinner.
15 feb 2024 om 20:47 This is my 2nd order. Pity enough it was way too spicy, and it hasn’t been written in the description. I could’t eat it. The first dish was really good. Very friendly approach dough…
15 feb 2024 om 10:21 The food was really tasty. We ordered chicken tikka masala and Biryani - both warm, and very tasty. We received 2 small deserts as a present!
14 feb 2024 om 22:13 Hele aardige mensen. Ik bestel altijd hier van tijd tot tijd. Het is prijzig, maar je krijgt het eten op tijd en lekker warm vol smaak. Zeker een aanrader!